Menu
Your Cart

Αντιιδρωτικά Επιθέματα

Αυτοκόλλητα αντιιδρωτικά επιθέματα Axilla Shield - Sweat Pads για τον υπερβολικό ιδρώτα / εφίδρωση της μασχάλης.

 

Τα Επιθέματα για τον Ιδρώτα  Axilla Shield μπαίνουν στο εσωτερικό των ρούχων σας και υπόσχονται να σας κρατήσουν στεγνούς για μεγάλο χρόνικό διάστημα. Σε συνδυασμό με το αντιιδρωκό αποσμητικό odaban μπορείτε πραγματικά να πείτε αντίο στην Υπεριδρωσία. 

 

 Τι είναι τα αντιιδρωτικά επιθέματα;

 

Τα αντιιδρωτικά επιθέματα είναι συνήθως βαμβακερά αυτοκόλλητα επιθέματα τα οποία τοποθετούνται στο εκάστοτε ρούχο σας στην περιοχή της μασχάλης. Ο σκοπός των αντιιδρωτικών επιθεμάτων είναι τριπλος:
*Να απορροφήσουν τον ιδρώτα που εκκρίνει η μασχάλη σας ώστε να μην νιώθετε την υγρασία σε μεγάλο βαθμο 
* Να μην αφήσουν να σχηματιστεί ο τυπικός αντιαισθητικός λεκές ιδρώτα στο ρούχο που συνήθως μας φέρνει σε δύσκολη θέση.
* Να προστατέψουν τα ρούχα σας από πολλαπλά πλυσίματα οπότε να αυξήσουν την διάρκεια ζωής των ρούχων σας 

 

Αντιιδρωτικά Επιθέματα


Γιατί να χρησιμοποιήσω αντιιδρωτικά επιθέματα;

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντιιδρωτικά επιθέματα όλη την διάρκεια του χρόνου, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει η ακόμα και την  χειμερινή περίοδο που τα ρούχα μας είναι αρκετά ζεστά και μπορεί να μας προκαλέσουν εφίδρωση ιδιαίτερα στην περιοχή της μασχάλης. Με τα αντιιδρωτικά επιθέματα θα νιώσετε ασφαλής και άνετος/άνετη χωρίς να έχετε το άγχος της εμφάνισης λεκέδων στα ρούχα σας από την συγκεκριμένη περιοχή της μασχάλης σας. Αποτελούν μια πολύ ασφαλή και οικονομική λύση δίχως να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που μπορεί να βλάψουν το δέρμα και την υγεία σας!

 
Αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα για τον ιδρώτα μασχάλης Axilla Shield

 

Τα αντιιδρωτικά επιθέματα Axilla έχουν σχεδιαστεί τόσο για άντρες όσο  και  για γυναίκες για την σωστή απορρόφηση ιδρώτα στην περιοχή της μασχάλης. Είναι πολύ εύκολα στην χρήση τους και εγγυώνται πλήρη απορρόφηση του ιδρώτα. Αποτελούν μια «υγιή» και ασφαλή λύση καθώς είναι υποαλλεργικά και δεν περιέχουν καθόλου χημικές ουσίες και αρώματα.  Χρησιμοποιούν μια ειδική κόλλα που στέκεται καλά επάνω στο ρούχο με αποτέλεσμα να είναι αρκετά διακριτική η ύπαρξη τους και να μην μπορεί να τα παρατηρήσει κανείς! Αποτελούν μια ιδανική επιλογή σε πολλές περιστάσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμους, παρουσιάσεις, διάφορες δραστηριότητες, καθώς και στον χώρο της εργασίας σας.

 

αντιιδρωτικά επιθέματα

 
Πώς εφαρμόζονται  τα αντιιδρωτικά επιθέματα μασχάλης Αxilla Shield

 

Τα αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα ιδρώτα μασχάλης Αxilla Shield  είναι πάρα πολύ εύκολα στην χρήση τους αφού τοποθετούνται στο εσωτερικό της μπλούζας ,στην περιοχή της μασχάλης και απορροφούν τον ιδρώτα της περιοχής. 
Τοποθετήστε το ρούχο σας από την ανάποδη πλευρά του και αφαιρέστε το χαρτί από την πίσω μεριά του επιθέματος ώστε να εμφανιστεί η επιφάνεια που θα κολλήσει επάνω στο ρούχο. Στη συνέχεια πιέστε με δύναμη φροντίζοντας το πάνω μέρος του επιθέματος να εφαρμόζει στο μανίκι και το κάτω μέρος στην πλευρά του σώματος σας ενώ οι γωνίες θα πρέπει να εφαρμόζουν πάνω από την γραμμή της ραφής από το μανίκι σας.
 
Στο κατάστημά μας, Sweatsolution.gr μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη από αντιιδρωτικά επιθέματα, αυτοκόλλητα καθώς και υφασμάτινα πλενόμενα, κατάλληλα να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες σας!
 

Υπερβολική Εφίδρωση στην περιοχή της μασχάλης

 

Η υπερβολική εφίδρωση ή αλλιώς υπεριδρωσία προκύπτει από την υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες του οργανισμού μας. Σύμφωνα με έρευνες και συγκεκριμένα την Διεθνή Ένωση Υπεριδρωσίας, το 3 % του παγκόσμιου πληθυσμού (περισσότεροι από 220 εκατομμύρια άνθρωποι δηλαδή) ταλαιπωρείται από το πρόβλημα της υπερβολικής εφίδρωσης.

 

Είναι γεγονός πως η έντονη εφίδρωση αποτελεί μια αρκετά στενάχωρη κατάσταση η οποία επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητα καθώς και την ποιότητα της ζωής μας. Μπορεί να μας επηρεάσει αρνητικά σε διάφορες καθημερινές μας δραστηριότητες (όπως εργασία, χόμπι) ακόμα και στις κοινωνικές μας συναναστροφές , όπως για παράδειγμα στην περίπτωση μιας χειραψίας η σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.

 

Πολλοί πάσχοντες αποφεύγουν να συζητήσουν το πρόβλημα τους με  κοντινά τους πρόσωπα,  την οικογένεια η τους φίλους τους, και προσπαθούν να επινοήσουν διάφορους τρόπους ώστε να κρύψουν τον ιδρώτα τους. Οι περισσότεροι καταφεύγουν σε διάφορα αντιιδρωτικά προϊόντα της αγοράς  όπως αποσμητικά, κρέμες  τα οποία μπορεί πολλές  φορές να μεγενθύνουν το πρόβλημα αν δεν είναι δερματολογικά ελεγμένα , άλλοι φορούν σκουρόχρωμα ρούχα ώστε να καλύψουν κυρίως την εφίδρωση στην περιοχή της μασχάλης ενώ άλλοι καταφεύγουν σε άλλες θεραπευτικές μεθόδους ακόμα και σε επεμβάσεις. 

αντιιδρωτικά επιθέματα

Η λύση για την υπεριδρωσία

 

Για την υπεριδρωσία προτείνουμε ανεπιφύλακτα το αντιιδρωτικό αποσμητικό odaban.

  • Για την απόλυτη ασφάλεια σας προτέινουμε έναν συνδυασμό του αντιιδρωτικού odaban με τα επιθέματα μασχάλης axilla shield.

  • Για περιπτώσεις κοινής εφίδρωσης, όχι σε υπερμεγεθή βαθμό όπως της υπεριδρωσίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βρείτε στο κατάστημα μας φυσικά αποσμητικά για να μειώσετε την κακοσμία αλλά και thn ασφαλή και οικονομική λύση που αναλύσαμε παραπάνω, τα αντιιδρωτικά επιθέματα.

 

Φυσικά στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μια πολύ ασφαλή και οικονομική λύση ώστε να κάνετε την υπεριδρωσία στην περιοχή της μασχάλης σας να είναι πια παρελθόν με αντιιδρωτικά επιθέματα που αναφέρθηκαν παραπάνω!

 

- Δεν αφήνουν τον ιδρώτα να περάσει στα ρούχα σας

- Διατηρείτε την αίσθηση φρεσκάδας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

- Προφυλάξτε τα ρούχα σας

- Είναι υποαλλεργικά και διακριτικά

 

Δείτε  όλα τα Επιθέματα Προστασίας Αxilla Shield Στην σελίδα μας:

Κωδικός: axilla femme
Διακριτικά Αυτοκόλλητα Αντιιδρωτικά απορροφητικά επιθέματα για τον ιδρώτα Σχεδιασμένα για την περιοχή της μασχάλης, το κάθε πακέτο περιέχει 5 ζευγάρια . Εύκολα στην χρήση/ πλήρως απορροφητικά. Είναι υπόαλλεργικά και δεν περιέχουν αρώματα ή άλλα χημικά, είναι διακριτικά κα..
5,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Κωδικός: ax8304
Τα Αντιιδρωτικά Επιθέματα Femme – Skin tone είναι πιο σκούρα από τα λευκά ώστε να είναι ακόμα πιο διακριτικά αφού είναι πιο κοντά στο χρώμα του δέρματος. Αυτό τα κάνει ιδανικά για ρούχα διαφορετικών χρωμάτων από τα λευκά επιθέματα καθώς τα επιθέματα θα παραμείνουν με διακριτικότητα..
5,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Κωδικός: al-3884
Χρησιμοποιείτε αντιιδρωτικά επιθέματα συχνά? Τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα επαναχρησιμοποιούμενα επιθέματα ιδρώτα τα οποία μπορούν να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν όσες φορές τα χρειάζεστε μέσα στον χρόνο. Είναι πολύ οικονομικά σε σχέση με τα μιας χρήσης καθώς εάν τα χρησιμοποιείτε συχνά εξοικονομεί..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Επιθέματα για τον ιδρώτα - Economy
10-20 Μερες
Κωδικός: jum01
Επιθέματα για τον ιδρώτα μιας χρήσης.Σχεδιασμένα για άνδρες και γυναίκες. Απορροφητικό, λεπτό και άνετο. Εύκολο στην χρήση, με γερο αυτοκόλητο που κολλάει στο ρούχο. Ασφαλές για κάθε υλικό και ρούχο. Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 2 ζευγάρια επιθεμάτων για τον ιδρώτα (4 τεμάχια).  ..
1,99€
Χωρίς ΦΠΑ:1,99€
Κωδικός: AX001
Αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα για τον ιδρώτα μασχάλης AxillaΣχεδιασμένα για τους άντρες και τις γυναίκες για την περιοχή της μασχάλης, το κάθε πακέτο περιέχει 5 ζευγάρια . Εύκολα στην χρήση/ πλήρως απορροφητικά. Είναι υπόαλλεργικά και δεν περιέχουν αρώματα ή άλλα χημικά. Κολλάνε καλά πάνω σ..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Προσφορά - Odaban Αποσμητικο και Axilla Shield Επιθέματα Ιδρώτα 1+1 Προσφορά - Odaban Αποσμητικο και Axilla Shield Επιθέματα Ιδρώτα 1+1
-5 %
Κωδικός: odaxdisc
Odaban Αντιιδρωτικό Αποσμητικό και Απορροφητικά Επιθέματα Axilla προσφορα. Το Αποσμητικό Οdaban για την και τα επιθέματα Axilla shield είναι πραγματικά ότι χρειάζεστε για να αλλάξετε το επίπεδο της ζωής σας σε περίπτωση που υποφέρατε απο μασχαλιαία υπεριδρωσία η Υπερβολικό ιδρώτα.Το..
21,20€ 22,40€
Χωρίς ΦΠΑ:21,20€
2 x Αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα Μπλούζας  για τον υπερβολικό ιδρώτα / Προσφορά
-7 %
Κωδικός: sweat pads
Επιθέματα Μπλούζας Για την Αντιμετώπιση του ιδρώτα extra strong - 2 Πακέτα προσφοράΣε περίπτωση που ιδρώνετε πολύ τα επιθέματα μπλούζας είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος ώστε να αντιμετωπίσετε τον ιδρώτα και τους λεκέδες που εμφανίζονται στα ρούχα σας στην περιοχή της μασχάλης. Τα επιθ..
10,20€ 11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,20€
3 x Αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα Μπλούζας Πακέτο Προσφοράς για όσουν ιδρώνουν εύκολα 3 x Αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα Μπλούζας Πακέτο Προσφοράς για όσουν ιδρώνουν εύκολα
-9 %
Κωδικός: axilla
3 x Αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα Μπλούζας Πακέτο Προσφοράς για όσουν ιδρώνουν εύκολα στις μασχαλες Τα επιθέματα για τον ιδρώτα χρησιμοποιούνται για την προστασία του χρήστη και των ρούχων του από την εφίδρωση και τη δημιουργία λεκέδων. Τα επιθέματα τοποθετούνται εσωτερικά στο ρούχο στ..
15,00€ 16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
5 x Επιθέματα Μπλούζας - προστασίας από τον ιδρώτα 5 x Επιθέματα Μπλούζας - προστασίας από τον ιδρώτα
-11 %
Κωδικός: Axilla sweat pads/dress shields5
5 πακέτα Pads για τον ιδρώτα προσφορά - Axilla shieldΣχεδιασμένα για τους άντρες και τις γυναίκες το κάθε πακέτο περιέχει 5 ζευγάρια . Εύκολα στην χρήση/ πλήρως αποροφητικά. Είναι υπόαλλεργικά και δεν περιέχουν αρώματα ή άλλα χημικά, είναι διακριτικά και κανένας δεν πρόκειται να παρατηρήσει την ..
24,50€ 27,50€
Χωρίς ΦΠΑ:24,50€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)