Αντιιδρωτικα επιθεματα 


Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παροχή προϊόντων για την μείωση του ιδρώτα και στην κατηγορία αντιιδρωτικά επιθέματα έχουμε μια πληθώρα επιλογων για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση σας.

Τα επιθέματα Axilla Shield είναι από τα πιο ποιοτικά στον κόσμο καθώς παρασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για το δέρμα σας. Τα αντιιδρωτικα επιθεματα axilla χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια στην Αγγλία όπως το bbc, Channel 4 και παραγωγές West End.

Τα αντιιδρωτικά επιθέματα axilla έρχονται σε τρία είδη κλασσικό, διακριτικό και με έξτρα κολλητική ταινία για μεγαλύτερη ασφάλεια.


Αντιιδρωτικά επιθέματα - Κλασσικό:


Τα κλασσικά αντιιδρωτικά επιθέματα που κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια. Κατάλληλα για άντρες και γυναίκες κολλάνε στο εσωτερικό των ρούχων στην περιοχή της μασχάλης και υπόσχονται να σας κρατήσουν στεγνούς για πολλές ώρες. Τα αντιιδρωτικα επιθεματα Classic θα σας δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και δεν θα αφήσουν τον ιδρώτα να διαπεράσει το ύφασμα. Έτσι θα προστατέψετε τα ρούχα σας, θα γλυτώσετε πλυσίματα και το πιο σημαντικό, θα νιώθετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση φορώντας τα ρούχα σας. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και να αποκτήσετε τα αντιιδρωτικα επιθεματα axilla shield Classic. 


Αντιιδρωτικά επιθέματα - Διακριτικό:


Τα αντιιδρωτικά επιθέματα σε διακριτική μορφή. Τι σημαίνει αυτό? Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ αυτών και των Classic είναι ότι είναι πιο λεπτά καθώς και μικρότερα σε μέγεθος, ως αποτέλεσμα είναι πιο διακριτικά! Και τα δύο είναι εξαιρετικά απορροφητικά, και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άντρες και γυναίκες απλά εξαρτάται από την περίπτωση σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει για να καταλήξετε πιο είδος των επιθεμάτων axilla  shield είναι το ιδανικότερο για εσάς. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και να αποκτήσετε τα επιθέματα Axilla σε διακριτικό μέγεθος.


Αντιιδρωτικά επιθέματα - Έξτρα Δυνατά:


Τα επιθέματα extra Strong είναι τα αντιιδρωτικά επιθέματα σε κλασσική μορφή τα οποία όμως έχουν ενισχυθεί με έξτρα κολλητική ταινία ώστε να παραμένουν στην θέση τους κάτω από οποιαδήποτε μορφή πίεσης  στην οποία θα τα υποβάλλετε. Για άτομα που θα χρειαστεί να κινούνται αρκετά, για άτομα που σκοπεύουν να χορέψουν η να βρίσκονται συνέχεια εν κινήσει τα αντιιδρωτικά επιθέματα axilla extra strong είναι η σωστή επιλογή! Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και να αποκτήσετε τα επιθέματα Axilla Έξτρα Δυνατά.