Το Sweatsolution.gr Κάνει διαγωνισμό

 

15/11 - 25/11 και σας προσφέρει Προιοντα Υπεριδρωσίας για να σας κάνει να νιώσετε πιο δροσερούς!

Πιο συγκεκριμένα ο νικητής θα λάβει:

1 x Mάσκα προσώπου - γκρειπφρουτ????
1 x Mάσκα προσώπου - μανγκο????
1 x πακετο επιθεματα για την μπλουζα σας που δεν επιτρεπουν τον ιδρώτα να περάσει!
1 x εργαλείο καθαριμού προσώπου απο μαύρα στίγματα - face scrub.????

+ Δωρεάν αποστολή στη διεύθυνση του νικητή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι να κάνετε λάικ στην σελίδα μας (https://www.facebook.com/sweatsolution/) και στο συγκεκριμένο άρθρο καθώς και ένα οποιοδήποτε σχόλιο στο ίδιο άρθρο.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο άρθρο του διαγωνισμού την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου! και στο aposparadise.com

Καλή Επιτυχία σε όλους!

Sweatsolution.gr

 

Οροι Διαγωνισμού:

1. Η εταιρεία με την επωνυμία Indigo trade, διοργανώνει κλήρωση.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην Κλήρωση έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι γεννημένοι μετά το 1988 και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Σε διαφορετική περίπτωση, η συμμετοχή τους στην Κλήρωση θα ακυρωθεί άμεσα και δεν θα υπάρξει κανένα δικαίωμα διεκδίκησης οποιοδήποτε δώρου. Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη χρήση του δικαιώματος παραλαβής των αντίστοιχων δώρων από τους νικητές αναφέρονται ρητά στην παρακάτω παράγραφο 6.

3. Εξαιρούνται της συμμετοχής στην Κλήρωση οι εργαζόμενοι της εταιρείας Indigo Trade, και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως πρώτου (Α΄) και δεύτερου (Β΄) βαθμού.

4. Η συμμετοχή στην κλήρωση θα διεξαχθεί αποκλειστικά στο INTERNET, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο FB στην σελίδα της εταιρείας.

5. H διοργανώτρια εταιρία διατηρεί fanpage στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/sweatsolution/ από 2/11/2019 έως 11/11/

6. 1 τυχερός. Η επιβεβαίωση της παραλαβής με μήνυμα μέσω του fb σηματοδοτεί χρονικά την οριστική απόκτηση της ιδιότητας του νικητή της κλήρωσης. Ουδεμία περαιτέρω ανάγκη ή δαπάνη νικητή πέρα από όσες ρητά αναλαμβάνονται δυνάμει των παρόντων καλύπτεται στα πλαίσια της κλήρωσης.

7. Οι παροχές και τα δώρα, όπως αυτά θα καθοριστούν από την εταιρεία indigo trade δύναται να τροποποιηθούν εάν οι συνθήκες το απαιτούν, για λόγους καλύτερης οργάνωσης, ανάλογα της διαθεσιμότητας ή/και εξαιτίας γεγονότος που είναι εκτός της σφαίρας επιρροής της.

8. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης και ειδοποίηση των νικητών η διοργανώτρια εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη. 

9. Οι νικητές των δώρων θα ανακηρυχθούν μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί στις 6-11-18 στα γραφεία της εταιρείας indigo trade, η οποία έχει έδρα στην οδό Ψαρων 9, καλαμάτα και ώρα 12.00μμ.

Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν τόσο στην ιστοσελίδα , όσο και σε άλλες ιστοσελίδες της διοργανώτριας https://www.facebook.com/sweatsolution. όπως και σε ιστοσελίδες με τις οποίες έχει ή προτίθεται να συνάψει συνεργασία..

10. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δηλώσει ρητά και εγγράφως, όπως μέσω τηλεομοιοτυπικής αποστολής (fax) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ή προσωπική συστημένη ταχυδρομική επιστολή, ότι αδυνατεί για δικούς του αποκλειστικά λόγους την αποδοχή του δώρου, η διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην εκχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης του δώρου στον πρώτο αναπληρωματικό νικητή της κλήρωσης.

11. Το δώρο είναι προσωπικό δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίσταται ή εξαργυρώνεται. Η παραλαβή του δώρου γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη της ταυτότητας ή διπλώματος ή διαβατηρίου.

12. Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή της κλήρωσης και των αποτελεσμάτων του μέσω Internet.

13. Η συμμετοχή στην κλήρωση αυτή συνεπάγεται την πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

 

#diagonismos #giveaway #διαγωνισμος #sweatsolutiongr