Γιατί υποφέρουμε από υπεριδρωσία και έντονη εφίδρωση. Διαβάστε πληροφορίες και λύσεις στο πρόβλημα.


Η έντονη εφίδρωση μπορεί να σχετίζετε με διάφορες παθήσεις όπως υπεριδρωσία, διαβήτης, εμμηνόπαυση η αγχώδεις διαταραχές. Σε περίπτωση που η έντονη εφίδρωση υπάρχει από μικρή ηλικία τότε κυρίως μιλάμε για υπεριδρωσία, η οποία είναι η πάθηση κατά την οποία το άτομο εκκρίνει υπερβολικό ιδρώτα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Συνήθως  παρατηρείται διαφορά μεταξύ των ατόμων που έχουν υπεριδρωσία και των υπολοίπων στην αντοχή που υπάρχει στις διάφορες θερμοκρασίες του περιβάλλοντος. Για παράδειγμα  ένα άτομο μπορεί να ιδρώνει στους 28 βαθμούς κελσίου όταν οι περισσότεροι αρχίζουν να ιδρώνουν μετα τους 30. Ανάλογα και η έντονη εφίδρωση / υπεριδρωσία μπορεί να προέρχεται από διαφορετικούς παράγοντες για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ (υπεριδρωσία – τροποι αντιμετώπισης).


Πότε εμφανίζεται


Η έντονη εφίδρωση παρουσιάζεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες ή όταν βρισκόμαστε κάτω από ψυχολογική πίεση/στρες λόγω κάποιου γεγονότος στο οποίο προσδίδουμε υπερβολική σημασία όπως ραντεβού, interview κτλ. 


Που εμφανίζεται


Η έντονη εφίδρωση εμφανίζεται κυρίως στην περιοχή της μασχάλης, στο κεφάλι και στο πρόσωπο και μετά στα χέρια.


Πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε


Ευτυχώς υπάρχει εύκολη και γρήγορη λύση στο πρόβλημα της έντονης εφίδρωσης ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο προκαλείται. To ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση του ιδρώτα και προσφέρει λύσεις για εσάς! Ανάλογα με το πρόβλημα σας διαλέξτε παρακάτω:


-Έντονη εφίδρωση σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό πέραν του κανονικού.


Τότε θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε το αποσμητικο odaban το οποίο σχεδιάστηκε ακριβώς για να λύσει το πρόβλημα της υπεριδρωσίας, έχει άμεσα αποτελέσματα και χρησιμοποιείται πάνω από 20 χρόνια με ασφάλεια παγκοσμίως. Διαβάστε περισσότερα για το odaban κάνοντας κλικ εδώ. (οdaban αποσμητικό αντιιδρωτικό για την έντονη εφίδρωση)


-Έντονη εφίδρωση στις μασχάλες σε μεγάλο βαθμό.


Έχετε δοκιμάσει τα axilla pads? Είναι επιθέματα ιδρώτα που κολλάνε στο εσωτερικό των ρούχων, είναι βαμβακερά και υπόσχονται να σας κρατήσουν στεγνούς και φρέσκους για το χρονικό διάστημα που τα φοράτε. Υπάρχουν σε 3 διαφορετικά είδη: κανονικό, διακριτικό και με δυνατή εφαρμογή για έξτρα ασφάλεια! Διαβάστε περισσότερα για τα επιθέματα ιδρώτα κάνοντας κλικ εδώ. (επιθέματα ιδρώτα axilla shield)


-Έχετε κανονική εφίδρωση αλλά αντιμετωπίζετε κακοσμία στην περιοχή? 


Τότε θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε τα αποσμητικά μας στην κατηγορία των φυσικών αποσμητικών όπου ο υγροποιημένος κρύσταλλος είναι το αστέρι της κατηγορίας. Τα φυσικά αυτά αποσμητικά  δεν περιέχουν οποιαδήποτε μη φυσική ουσία και υπόσχονται να εξαλείψουν την κακοσμία στην περιοχή της μασχάλης. Δείτε περισσότερα για τα φυσικά αποσμητικά κάνοντας  κλικ εδώ. (Φυσικά αποσμητικά χωρίς πρόσθετα)


Πέραν της πρότασης του Sweatsolution.gr κάθε διαταραχή της έντονης εφίδρωσης πρέπει να διερευνάται από κάποιον ειδικό γιατρό δερματολόγο και παθολόγο καθώς πάντα η θεραπεία του αίτιου από το οποίο προκαλείται η έντονη εφίδρωση είναι η καλύτερη οδός.