Ιδρώνω πολύ - Αυτό το άρθρο αναφέρει συνοπτικά τους λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να ιδρώνει πολύ και τις λύσεις στο πρόβλημα του υπερβολικού ιδρώτα.

 

ιδρώνω πολύ - υπεριδρωσίαΟ ιδρώτας παράγεται στους ιδρωτοποιούς αδένες μας και μας βοηθάει στο να διατηρούμε το σώμα μας στα σωστά επίπεδα θερμοκρασίας καθώς και ενυδάτωσης! Άρα ο ιδρώτας δεν είναι κάτι κακό για τον οργανισμό μας παρότι έχει συνδεθεί με το άγχος, την κακοσμία και τις... αδέξιες καταστάσεις.

Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος ιδρώνει περισσότερο απο το κανονικό? Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει από κάποιο άτομο την έκφραση "ιδρώνω πολύ". 

Η υπερβολική έκκριση ιδρώτα έχει αντίκτυπο άμεσα στην κοινωνική και εργασιακή ζωή των ανθρώπων που υποφέρουν απο μια τέτοια πάθηση. Συνήθως η πάθηση αυτή είναι η υπεριδρωσία και ως αποτέλεσμα αυτής ιδρώνουμε πολύ. Το κατάστημα μας έχει δημιουργηθεί για αυτό ακριβώς τον σκοπό να μετριάσει και να εξαλείψει εάν είναι δυνατό το πρόβλημα της υπεριδρωσίας απο την ζωή των ατόμων που ιδρώνουν πολύ.

Ο πολύς ιδρώτας μπορεί να εμφανίζεται και στους άνδρες και στις γυναίκες σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο ιδρώτας εμφανίζεται στις παλάμες, τις μασχάλες, τα πέλματα και σπανιότερα στο πρόσωπο ή το κεφάλι.

 

Οι λύση που προσφέρουμε για την υπεριδρωσία είναι απλή, γρήγορη, φθηνή και εύκολη,

 

- πρόκειται για τα αποσμητικά  - αντιιδρωτικά υπεριδρωσίας Odaban σε Spray και Οdaban κρέμα για τα χέρια.

Το οdaban εφαρμόζεται κατά μέσο όρο μόνο 2 φορές την εβδομάδα και έχει άμεσα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση του πολύ ιδρώτα. Το Odaban είναι ασφαλές καθώς χρησιμοποιείται πάνω από 40 χρόνια και έχει περάσει απο αυστηρές δοκιμές ποιότητας. Απλά διαβάστε τις κριτικές του κοινού που το δοκίμασε στο κατάστημα μας αλλά και αμέτρητες κριτικές στην μεγαλύτερη online αγορά στον κόσμο.  (5/5 αστέρια στο Αmazon!).

ιδρώνω πολύ - λύση odaban αποσμητικοΠατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και να το παραγγείλετε. Σταματήστε να ιδρώνετε πολύ μέσα σε 2 μόνο μέρες!

- Μετά το Odaban Προσφέρουμε επίσης και προϊόντα για τα ρούχα (επιθέματα για τον πολύ ιδρώτα) τα οποία κολλάνε στην μπλούζα στην περιοχή της μασχάλης και σας κρατάνε στεγνούς καθώς δεν επιτρέπουν στον ιδρώτα να περάσει από το ύφασμα και να φανεί στο ρούχο! Με αυτό τον τρόπο με τα επιθέματα ιδρώτα προστατεύετε τα ρούχα σας ενώ παράλληλα έχετε έξτρα αυτοπεποίθηση αφού τα αποτελέσματα του πολύ ιδρώτα δεν εμφανίζονται στην μπλούζα σας!

ιδρώνω πολύ - λύση axilla επιπθεματαΠατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για τα επιθέματα ιδρωτα Axilla Shield

Καλό είναι να διερευνάτε κάθε διαταραχή του κανονικού ιδρώτα. Η Πρωτοπαθής Υπεριδρωσία συνήθως οι αιτία του ιδρώτα προέρχεται από το στρες ενώ με την δευτεροπαθή υπεριδρωσία συνήθως πρόκειται για κάποιο νόσημα που την προκαλεί οπότε εάν θεραπευτεί το νόσημα ως αποτέλεσμα θα θεραπευτεί και το άτομο που πάσχει από τον πολύ ιδρώτα.

Έτσι δεν πρόκειται να ξαναπείτε ποτέ την φράση "ιδρωνω πολυ"

Ιδρώνω πολύ στις παλάμες

 

ιδρώνω πολύ στα χέρια- κρέμα χεριών odabanΤι γίνεται εάν ιδρώνετε πάρα πολύ στις παλάμες? Η υπεριδρωσία στις παλάμες είναι μια πιο περιορισμένη μορφή υπεριδρωσίας κατά την οποία το άτομο ιδρώνει στα χέρια και στις παλάμες. Όπως γρήγορα μπορεί να γίνει κατανοητό η μορφή αυτή υπεριδρωσίας έχει άμεσο αντίκτυπο στην ζωή του ατόμου αφού συχνά δεν μπορεί να πιάνει χαρτιά, στυλό, να κάνει χειραψίες και πολλά άλλα πράγματα που κάνουμε καθημερινά χωρίς καν να το σκεφτούμε. Για την περίπτωση αυτή η εταιρεία odaban έχει δημιουργήσει την λοσιόν για τα χέρια odaban η οποία χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερο βαθμό από το σπρέι (πιο πολλές εφαρμογές) αλλά έχει αποτελέσματα και πολλά άτομα έχουν βρει λύση στο πρόβλημα του ιδρώτα στις παλάμες.  

 

Δοκιμάστε τώρα το αντιιδρωτικό χεριών. Odaban για τον ιδρώτα στις παλάμες και στα χέρια. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και να δοκιμάσετε την κρέμα χεριών odaban.

Για τις παλάμες μπορείτε να δοκιμάσετε και ιοντοφόρεση η οποία είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί ήπιο ρεύμα και έχει δείξει να έχει αποτελέσματα χωρίς να είναι επίπονη η εφαρμογή.

Και μερικές επιπλέον πληροφορίες για την υπεριδρωσία στο 2020.

 

Η λεγόμενη πρωτοπαθής υπεριδρωσία είναι όταν ιδρώνουμε πολύ χωρίς ψυχολογικού χαρακτήρα λόγους. Απλά το σύστημα μας ιδρώνει περισσότερο από αυτό του μέσου ανθρώπου. Οπότε όταν ο καιρός είναι ζεστός αρχίζουμε να ιδρώνουμε πολύ ενώ οι άλλοι ιδρώνουν σε “κανονικό” βαθμό.

ιδρώνω πολύ - υπεριδρωσίαΗ δευτεροπαθής υπεριδρωσία οφείλεται σε κάποιο νόσημα όπως είναι ο υπερθυρεοειδισμός ή κάποιο σύνδρομο. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί πιο εύκολα να βρεθεί και η λύση στην υπεριδρωσία και να μην ιδρώνετε πολύ καθώς εάν εντοπιστεί ο λόγος μπορείτε να εξαλείψετε και τον ιδρώτα εφόσον αντιμετωπιστεί το αίτιο με επιτυχία. Σε πολλές περιπτώσεις οι γιατροί όταν το άτομο επισκευτεί τον δερματολόγο τους η παθολόγο τους και τον ενημερώσουν για τον υπερβολικό ιδρώτα δεν βλέπουν βαθιά τους λόγους για τους οποίους προκαλείται η υπεριδρωσία και το άτομο μένει ανικανοποίητο και σε πολλες περιπτώσεις με το πρόβλημα του υπερβολικού ιδρώτα να παραμένει. Μπορείτε να απευθυνθείτε πλέον σε γιατρούς που εξειδικεύονται στην υπεριδρωσία και μπορούν να σας βοηθήσουν. Μια άλλη μέθοδος είναι με την χρήση μποτοξ η οποια δουλεύει για μερικούς μήνες αλλά είναι επίπονη και ακριβή. Η χειρουργική θεραπεία και η θεραπεία με “ laser” θα πρέπει να αποφεύγεται γιατί είναι πολύ επεμβατική και να γίνεται χρήση της μόνο σε περίπτωση που το άτομο που πάσχει έχει εξαντλήσει τις άλλες λύσεις και δεν μπορεί να ζήσει πλέον με τον υπερβολικό ιδρώτα καθημερινά.