Το Maxim Ρολ ον έγινε Odaban!
Το Αντιιδρωτικό Υπεριδρωσίας Μαξίμ έχει σταματήσει πλέον να εισάγεται από την εταιρεία μας και στην θέση του έχουμε φέρει το Αντιιδρωτικό Υπεριδρωσίας Odaban το οποίο έρχεται σε πιο ποιοτική συσκευασία σε μορφή σπρέι! 
Διαβάστε περισσότερα για το Odaban και δοκιμάστε το Πατώντας στο παρακάτω λινκ:


Odaban Αντιιδρωτικό Αποσμητικό


Αποσμητικό/Αντιιδρωτικό ρολ ον Maxim για την υπεριδρωσία και το προβλημα του υπερβολικού ιδρώτα/Εφίδρωσης.


Τα κοινά αποσμητικά/αντιιδρωτικά, είναι κατασκευασμένα για να χρησιμοποιούνται από τον πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα κάποιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερβολικού ιδρώτα να μην ικανοποιείται από αυτά.

Το Maxim - αντιιδρωτικό antiperspirant σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί για ακριβώς αυτό το λόγο και να λύσει το πρόβλημα του υπερβολικού ιδρώτα και της υπεριδρωσιας.


Το Maxim χρησιμοποιείται τα τελευταία 17 χρόνια στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο και υπόσχεται με απόλυτη ασφάλεια να βελτιώσει το επίπεδο της ζωής σας καταπολεμώντας τον υπερβολικό ιδρώτα και τις συνέπειες του ιδρώτα/εφιδρωσης και της υπεριδρωσίας στις κοινωνικές επαφές και την καθημερινότητα σας.

Χιλιάδες ευχαριστημένοι καταναλωτές που είχαν πρόβλημα ιδρώτα έχουν δηλώσει ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα του Maxim και Maxim Sensitive.


ΠΛΕΟΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ MAXIM KAI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΙΔΡΩΤΙΚΟ ODABAN


Πάνω από 60% του κόσμου που το δοκίμασε δίνει 5/5 αστέρια στο Amazon. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις κριτικές του κόσμου για το αποσμητικό Μaxim!

Διαθέσιμο σε επιλεγμένα φαρμακεία Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν αλκοόλ για να αποφεύγονται ερεθισμοί. Έρχεται σε μορφη roll-on.

Έχουν μεγάλη διάρκεια, και αποδεικνύονται οικονομικότερα από τα κοινά roll on αφού δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιείτε πάνω από δύο-τρεις φορές την εβδομάδα

Tα αποσμητικά/αντιιδρωτικά Maxim και Maxim Sensitive χρησιμοποιούνται παγκοσμίως με επιτυχία εδώ και χρόνια για την αντιμετώπιση του υπερβολικού ιδρώτα και της εντονης εφιδρωσης/υπερίδρωσης.

Προσφέρεται και σε sensitive για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Προτείνεται για την περιοχή της μασχάλης.


Τρόπος Χρήσης:


Βάλτε μια μικρή ποσότητα πριν τον ύπνο στην περιοχή της μασχάλης (σε στεγνό δέρμα χωρίς οπές ή κοψίματα) και αφήστε να στεγνώσει ώστε να ενεργήσει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ορατά από την επόμενη μέρα! Αφήστε 2 μέρες μετά το ξύρισμα για την εφαρμογή του Maxim.

(Συστατικά: Aluminum Chloride, Aminomethyl Propanol, Polyquartenium-37, Purified Water)